Lid worden en kosten

Hoe word ik lid?

Om lid te worden van TTV Phoenix kunt u gebruik maken van een aanmeldingsformulier, te verkrijgen achter de bar of bij de secretaris. Ook kunt u het formulier hier downloaden. U kunt het ingevulde formulier opsturen naar de secretaris@ttvphoenix.nl of afgeven aan de bar. Als u uw lidmaatschap van TTV Phoenix wilt beëindigen, dient u dit vóór 1 mei schriftelijk kenbaar te maken aan de secretaris.

Wat kost het?

Alle leden van TTV Phoenix betalen voor een basis-lidmaatschap. Bij leden die competitie spelen wordt er een bondsbijdrage in rekening gebracht. Zowel het basislidmaatschap als de bondsbijdrage geldt voor een heel seizoen. Bij TTV Phoenix loopt het seizoen van 1 juli tot en met 30 juni. Jaarlijks wordt er door de penningmeester een acceptgiro toegezonden voor betaling van de contributie en de eventuele bondsbijdrage.
Hier volgt een overzicht van de verschillende contributiebedragen:

Wie: Basislidmaatschap: Competitiebijdrage:
Senioren € 170,- per jaar € 46,50 (per seizoen – halfjaar)
Donateurs minimale bijdrage € 25,- nvt.

Delftpashouders krijgen € 25,– korting op een jaar lidmaatschap bij onze vereniging. Dit kan door uw Delftpasnummer te noteren op het inschrijfformulier. De € 25,- korting wordt alleen gegeven als er ook daadwerkelijk voor een heel jaar contributie wordt betaald.

Het gemeentelijk Sportfonds – Voor mensen met een minimum inkomen.

Onder bepaalde voorwaarden, kunt u achteraf een vergoeding aanvragen voor sportactiviteiten, kleding enz. bij het Gemeentelijk Sportfonds.Voor meer informatie ga naar jeugdfondssportencultuur.nl