Wat kost het

Wat kost het?

Alle leden van TTV Phoenix betalen voor een basis-lidmaatschap. Bij leden die competitie spelen wordt er een bondsbijdrage in rekening gebracht. Zowel het basislidmaatschap als de bondsbijdrage geldt voor een heel seizoen. Bij TTV Phoenix loopt het seizoen van 1 juli tot en met 30 juni. Jaarlijks wordt er door de penningmeester een acceptgiro toegezonden voor betaling van de contributie en de eventuele bondsbijdrage.
Hier volgt een overzicht van de verschillende contributiebedragen (Prijspeil seizoen 2018-2019):

Wie: Basislidmaatschap: Competitiebijdrage:
Jeugd (tot 18 jaar) € 170,- (of €14,67 per maand) € 39,00 (per seizoen – halfjaar)
Senioren € 190,- (of €16,33 per maand) € 46,50 (per seizoen – halfjaar)
Donateurs € 25,-

Delftpashouders krijgen € 25,– korting op een jaar lidmaatschap bij onze vereniging. Dit kan door uw Delftpasnummer te noteren op het inschrijfformulier. De € 25,- korting wordt alleen gegeven als er ook daadwerkelijk voor een heel jaar contributie wordt betaald.

Het gemeentelijk SportfondsVoor mensen met een minimum inkomen.

Onder bepaalde voorwaarden, kunt u achteraf een vergoeding aanvragen voor sportactiviteiten, kleding enz. bij het Gemeentelijk Sportfonds.Voor meer informatie ga naar jeugdfondssportencultuur.nl