Weer gestart met trainingen

Afgelopen donderdag mochten we weer een balletje slaan en de avond is rustig verlopen met in het achterhoofd de 1,5 meter afstandsregel. We hadden 5 tafels in gebruikt en een ieder was weer erg enthousiast dat we weer konden ballen.
Graag zien we iedereen weer verschijnen en hopen dat we nog lang achter de tafel mogen staan.

Corona virus

Nieuwe update.
De gemeente houd toch weer een slag om arm met de volgende uitspraak in een mail.
Vergadering is 30 Juni.

Binnensport
Per 1 juli is binnen sporten weer toegestaan. Binnensportaccommodaties moeten voldoen aan aanvullende maatregelen vanuit het RIVM voor hygiëne en ventilatie. De gemeente onderzoekt momenteel of de gemeentelijke binnensportaccommodaties hier aan voldoen en of deze per 1 juli opengesteld kunnen worden. Voor 1 juli komt de gemeente met nadere berichtgeving hierover.

Fred jeugdtrainer bedankt

Een vereniging valt en staat bij clubleden die stapje extra willen zetten. In die categorie hoort onze jeugdtrainer Fred zeker.
Hij heeft zich jaar na jaar ingezet als trainer voor de jeugd en met verve. Hij begeleide de jeugd naar toernooien en van de jeugdleden, waarvan de ouders geen vervoer hadden, haalde hij ze op voor de trainingen en begeleidde ze bij toernooien.
Fred heeft zijn trainers opleiding bij F.V.T. doorlopen en na een tussenstap bij DHC heeft hij onze vereniging qua jeugdleden op de kaart gezet.

Kampioen gehuldigd

De competitie is weer gestart. Het team, bestaande uit Jan, Theo en Gertjan, is vorig speelhelft gepromoveerd naar de tweede klasse.
We hebben ze nog even in het zonnetje gezet voor hun eerste wedstrijd en geholpen heeft het zeker, een verdienstelijke start was het gevolg.
We wensen het team veel succes in de derde klasse.

competitie voorjaar 2019

De voorjaarscompetitie is nu bijna op de helft.
Hoe staan de Phoenixteams er nu voor?
Team 1, bestaande uit Peter, Pieter, Robbert en Coco, staat op de tweede plaats na 4 wedstrijden, en heeft 3 punten achterstand opgelopen. Maar ook het team dat derde staat heeft nog volop kampioenskansen dus het is en blijft een spannend seizoen voor ons vlaggenschip.

Succes op DHC toernoooi

Op het DHC toernooi van zondag 9 december 2018 hebben Jan en Ben prijzen gewonnen in de H licentieklasse. Jan heeft succesvol zijn 1e plaats van 2017 verdedigd en werd opnieuw kampioen. Ben is tweede geworden. Verder speelde Boris in de F licentieklasse en werd 4e in een poule van 8.

Nieuwe afrastering

We hebben van onze twee J's nieuwe hekjes ontvangen als donatie. Je ziet dat ze er keurig bij staan en we hopen er nog lang gebruik van te maken.

Johan en Jan hartelijk bedankt.